Contact: +40 268 471 670

CRIsoft

Printre cei mai importanţi furnizori de sisteme informatice integrate din România, CRIsoft rămâne cea mai stabilă companie de pe piaţa IT&C, cu peste 25 de ani de activitate, timp în care s-a aflat mereu în topul celor mai mari companii de software la nivel naţional.

Înfiinţată în 1991, CRIsoft a dobândit o vastă experienţă în analiza, conceperea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii software integrate, timp în care motto-ul companiei:

  • “Programe care gândesc”

a reuşit să impună la propriu o nouă abordare în acest domeniu.

Echipa CRIsoft, care numară peste 100 de angajaţi, colaboratori externi, subcontractanţi şi parteneri, se defineşte ca fiind dinamică, experimentată şi creativă.

Produsele şi serviciile CRIsoft, dar şi permanenta preocupare de a cunoaşte nevoile clienţilor, de a le optimiza procesele de business, şi chiar de a impune noi standarde în anumite industrii, au contribuit la menţinerea unui vast portofoliu de clienţi importanţi din diverse domenii de activitate.

[Citeşte mai mult]

Noutăți

15 ani de excelenţă

Aşa cum obişnuieşte în fiecare an, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, organizează Gala “Premiile Excelenţei în Afaceri”, eveniment care în acest an ajunge la cea de-a … [Citeşte mai mult]

CRIsoft adaptează soluţiile CROS în conformitate cu legislaţia în vigoare privind Declaraţia 394

Declaraţia 394 este o declaraţie informativă cu privire la livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional. Noul format include tot ce se declara în versiunea anterioară… [Citeşte mai mult]

Despre noi
Noutati
Cariere
Presa
Actiuni caritabile