Contact: +40 268 471 670

CRIsoft

Printre cei mai importanţi furnizori de sisteme informatice integrate din România, CRIsoft rămâne cea mai stabilă companie de pe piaţa IT&C, cu peste 25 de ani de activitate, timp în care s-a aflat mereu în topul celor mai mari companii de software la nivel naţional.

Înfiinţată în 1991, CRIsoft a dobândit o vastă experienţă în analiza, conceperea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii software integrate, timp în care motto-ul companiei:

  • “Programe care gândesc”

a reuşit să impună la propriu o nouă abordare în acest domeniu.

Echipa CRIsoft, care numară peste 100 de angajaţi, colaboratori externi, subcontractanţi şi parteneri, se defineşte ca fiind dinamică, experimentată şi creativă.

Produsele şi serviciile CRIsoft, dar şi permanenta preocupare de a cunoaşte nevoile clienţilor, de a le optimiza procesele de business, şi chiar de a impune noi standarde în anumite industrii, au contribuit la menţinerea unui vast portofoliu de clienţi importanţi din diverse domenii de activitate.

[Citeşte mai mult]

Noutăți

CRIsoft adaptează soluţiile CROS în conformitate cu legislaţia în vigoare privind Declaraţia 394

Declaraţia 394 este o declaraţie informativă cu privire la livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional. Noul format include tot ce se declara în versiunea anterioară… [Citeşte mai mult]

Premiul pentru 25 de ani de activitate continuă şi 14 ani în Topul Naţional al firmelor

În data de 19 mai 2016, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov organizează cea de-a XI-a ediţie a galei “Premiile Excelenţei în Afaceri 2016″,eveniment prin intermediul căruia sunt…[Citeşte mai mult]

Despre noi
Noutati
Cariere
Presa
Actiuni caritabile