Contact: +40 268 471 670

Acțiuni caritabile

CRIsoft oferă sprijin pentru diferite organizaţii din România

De-a lungul timpului, CRIsoft s-a implicat activ în mai multe direcţii, realizând o serie de acţiuni caritabile cu scopul de a susţine activitatea anumitor organizaţii din România.

Suntem optimişti că pe viitor se vor alatura acestor activităţi şi alte persoane binevoitoare şi împreună vom reuşi să prelungim parteneriatele existente şi sa realizăm noi proiecte.

 

Educaţie şi îngrijire copii

groupCRIsoft continuă să se implice în activităţi de RSC prin sponsorizarea şi oferirea de donaţii către diverse asociaţii sau fundaţii, ce sprijină cauzele sociale.

Printre obiectivele societății noaste se pot enumăra sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi, fie centrat pe indivizi, fie pe colectivităţi, a persoanelor defavorizate sau de risc social şi a familiilor acestora prin oferirea de acces la educaţie, tehnologie, servicii, a unor condiţii de viaţă normale (hrană, cazare, produse).

Asociaţiile şi fundaţiile prin intermediul cărora CRIsoft a reuşit să susţină aceste cauze sunt: Asociaţia Tandem (Bucureşti), Fundaţia Sf. Francisc (Deva), Fundaţia Bucuria Darului (Braşov), Hospice Casa Speranţei (Bucureşti), Asociaţia pentru persoane cu dizabilităţi fizice Sf. Haralambie (Braşov), Fundaţia Poplars (Sânpetru).

Dacă doriţi şi dumneavoastră să susţineţi aceste cauze, nu ezitaţi sa accesaţi link-urile de mai sus.

***

MI

Susţinerea programului de pregătire a elevilor olimpici din Braşov, înscrişi la Cercul de Matematică de Gimnaziu şi Liceu, a devenit o preocupare constantă pentru CRIsoft. Programul de pregătire suplimentară a elevilor cu preocupări şi rezultate deosebite în matematică şcolară are ca scop creşterea competitivităţii elevilor braşoveni la Olimpiada Naţională de Matematică, precum şi la concursurile interjudeţene. Compania noastră se numară printre principalii sponsori care sprijină activ evenimentele organizate de coordonatorul programului, Lector univ. dr. Adelina Manea. Ultima acţiune la care am participat ca sponsori a fost în luna Iunie la testarea finală la Cercul de Matematică.

Noi ne dorim ca prin sprijinul acordat să ajutăm la dezvoltarea elevilor şi la îmbunătăţirea performanţelor acestora.

Programul este organizat de Filiala Braşov a Societăţii de Ştiinţe Matematice din România şi Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii Transilvania din Braşov, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al judeţului Braşov.

***

Anul acesta în perioada 1-5 aprilie s-a desfăşurat la Braşov (Colegiul Naţional “Andrei Saguna”) a 64-a ediţie a Olimpiadei Naţionale de Matematică, clasele VII-XII, incluzând barajele pentru selecţionarea loturilor naţionale de matematică (de juniori şi seniori) ale României.

Fiind o manifestare de mare prestigiu şi tradiţie a învăţământului românesc care a avut loc la Braşov, am fost şi noi prezenţi în calitate de sponsori pentru a susţine acest eveniment. Elevii braşoveni au reuşit să obţină la această ediţie 5 medalii: 1 de aur, 1 de argint şi 3 de bronz.

Le urăm mult succes în continuare şi ne bucurăm că am putut susţine încă o dată un eveniment important care a avut loc în Braşov .

***

logo_heidi

devai-szent-ferenc-alapitvany

Fundaţia “ACORNS” din Bucureşti, Asociaţia pentru PITICI din Braşov (Centrul Heidi), Fundatia Sf. Francisc din Deva şi casele de tip familial “Lizuca”, “Patrocle” şi “Arlechin” din Tarlungeni – Braşov, sunt câteva din organizaţiile ce desfăşoară activităţi în domeniul educaţiei şi îngrijirii copiilor minori şi care au beneficiat de donaţii din partea CRIsoft pentru susţinerea activităţii educaţionale.

logo_acorns

Astfel, păstrând obiceiul anilor trecuţi, în anul 2012, CRIsoft a oferit o deosebită atenţie copiilor de la casele de tip familial din Tarlungeni şi persoanelor cu dizabilităţi aflate în evidenţa Complexului de servicii sociale Timis, prin sponsorizare cu alimente şi cadouri.

***

Pe 6 Octombrie 2012 a avut loc a 6-a ediţie a Linux Install Fest, eveniment sponsorizat de CRIsoft. Evenimentul, marca ROSEdu, a oferit pentru peste 120 de boboci ai Facultăţii de Automatică şi Calculatoare posibilitatea să îşi instaleze sub îndrumare Ubuntu, Debian (şi aproape orice altă distribuţie GNU/Linux) pe computerul propriu.

img_8847

“Evenimentul s-a desfăşurat cu succes, având parte de un număr record de participanţi. Colaborarea cu echipa CRIsoft a mers foarte bine şi susţinerea oferită a avut un impact pozitiv, contribuind la succesul acestei ediţii.” - Daniel Rosner, organizator Linux Install Fest 2012.

În scurt timp a sosit şi reacţia Preşedintelui ANIS (Asociaţia Industriei de Software), dl. Andrei Pitis: “Felicitări CRIsoft pentru răspunsul imediat şi implicarea în eveniment. Mă bucur că am putut fi de folos, cred că asta este misiunea unei asociaţii a industriei, să susţină astfel de evenimente prin implicarea membrilor ei” (CRIsoft este membru ANIS din anul 2011).

***

alergam

La sfârşitul lunii mai 2012, CRIsoft a încheiat un parteneriat cu Fundaţia Salvaţi Copiii pentru proiectul “Fiecare copil contează” destinat reducerii mortalităţii infantile. Proiectul s-a concretizat în organizarea evenimentului “Alergam pentru copii” în perioada 26 – 27 mai 2012 la Băneasa Shopping City din Bucureşti. Ultramaratonistul Gabriel Solomon a reprezentat principalul punct de atracţie, care a reuşit performanţa de a alerga 24 de ore pe bandă.

“De multe ori în timpul celor 24 de ore am trecut prin momente dificile, momente în care am avut nevoie de o motivaţie puternică pentru a le depăşi. Una din aceste motivaţii a fost gândul că dumneavoastră aţi avut încredere în mine şi în proiectul nostru. Faptul ca am ajuns la final şi am ajuns să alerg peste 200 de kilometri până la final se datorează şi dumneavoastră.
Pe langă performanţa atletică, cel mai important este ca împreună am reuşit strangerea unei sume ce depăşeşte 17.000 euro pentru finanţarea programului “Fiecare Copil Contează”
– a declarat pentru CRIsoft, Gabriel Solomon.

 

Turism montan

Floare de ColtCompania noastră s-a implicat în domeniul turismului montan prin sponsorizarea şi susţinerea concursului Trofeul Braşovului – Floare de Colţ.

Trofeul Braşovului face parte din campionatul FRTS (Federaţia Română de Turism Sportiv). Acest concurs de tip trofeu este structurat pe mai multe categorii: probe practice, teoretice şi artistice (cântece, poezii, umor, scenete umoristice) ce pun la încercare cunoştinţele, imaginaţia şi abilităţile fizice ale concurenţilor.

Probele pentru testarea practică includ: traseu de regularitate (drumeţie, cu parcurgerea unui traseu turistic impus de 8 ore), traseu de alpinism, orientare (parcurgerea unui traseu de 5.000 m, contra cronometru) şi cros montan.

Probele teoretice includ testarea cunoştinţelor referitoare la zona geografică, meteorologie, floră-fauna, ecologie, alpinism şi sanitar (cunoştinţe medicale de bază).

 

Activităţi culturale

ONBParteneriatul dintre CRIsoft şi Opera Naţională Bucureşti a demarat prin sprijinirea activităţilor culturale desfăşurate de această instituţie.

Unul dintre aceste proiecte este sponsorizarea celei de-a V-a ediţii a concertului în aer liber desfaşurat pe esplanada ONB, Promenada Operei. Promenada Operei este un concert în aer liber, cu acces gratuit pentru toţi iubitorii teatrului liric, desfăşurat în Piaţa Operei. La acest eveniment au fost prezenţi cei mai îndrăgiţi artişti lirici ai scenei bucureştene, alături de orchestra ONB, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Programul concertului conţine lucrări cunoscute de operă şi operetă, semnate de compozitori celebri ca Giuseppe Verdi, Wolfgang Amadeus Mozart, Giacomo Puccini, Gioacchino Rossini, Johann Strauss.

 

Servicii medicale

Spitalul Sf. ConstantinCompania noastra s-a implicat şi în domeniul serviciilor medicale prin încheierea unui contract de sponsorizare cu Fundaţia Clinica Sf. Constantin din Braşov, asigurând suportul financiar pentru acordarea asistenţei medicale, generale sau specializate şi spitalizare pentru persoanele bolnave, în vederea recuperării medicale sau a ameliorării stării de sanatate.

De asemenea, CRIsoft a sprijinit activitatea medicală a Spitalului Orăşenesc Buhuşi din judeţul Bacău, pentru ca pacienţii de aici să poată beneficia de tratament adecvat.

 

Direcţionare 2% din venituri

Începând cu anul 2004, angajaţii companiei direcţionează cei 2% din veniturile obţinute către diferite organizaţii non profit din România. Astfel, aceste venituri au fost dirijate către anumite grădiniţe şi şcoli, iar referitor la veniturile din anul anterior amintim că 82% din angajaţi au transmis sumele către Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (S.M.U.R.D.), 15% către Hospice Casa Speranţei şi restul de 2% către alte fundaţii şi organizaţii non profit.