Contact: +40 268 471 670

Despre noi

CRIsoft Organization Server – CROS – este un sistem informatic integrat bazat pe tehnologia Oracle. Aceasta permite acum nu numai certitudinea siguranţei şi protecţiei datelor, dar şi disponibilitatea lor oriunde o solicită nevoile unei organizaţii extinse, chiar şi la nivel naţional.

Experienţa înglobată în modelele din CRIsoft Organization Server – CROS, împreună cu tehnologia software şi metodologia de implementare asigură o eficienţă maximă cost-performanţă prin:

  • Îmbinarea unei soluţii la cheie (modele generale) cu flexibilitatea unei soluţii dezvoltate în interiorul organizaţiei sau 100% la cerere;
  • Adaptarea modelului general (practicilor de business generale) prin implementarea la specificul organizaţiei;
  • Reducerea cheltuielilor necesare pentru realizarea, întreţinerea şi menţinerea în pas cu evoluţia tehnologică a unui sistem dezvoltat la cheie sau în interiorul organizaţiei.

Compania CRIsoft a fost înfiintaţă în 1991 având ca obiect de activitate exclusiv producţia de soluţii software: “Programe care gândesc” – sisteme integrate care să permită automatizarea completă a fluxurilor informaţionale din organizaţiile moderne şi obţinerea informaţiilor on-line pentru procesul decizional.

  • Mai mult decât programare;
  • Soluţii generale, implemenrări şi adaptări specifice;
  • Tehnologie de vârf.

Parteneriat cu Oracle

Prin utilizarea bazei de date relaţionale Oracle Server, server-elor de aplicaţii Oracle Internet Aplication Server şi dezvoltarea în Oracle Designer şi Oracle Developer, CRIsoft au reuşit să se desprindă de constrângerile platformei hard.

Modelele generale şi arhitectura tehnică a soluţiilor CRIsoft permit parametrizarea pentru rezolvarea cerinţelor generale de business şi adaptări pentru cele specifice (interfeţe cu linii de producţie automatizate, centralizări de date, interfeţe cu cititoare de coduri de bare mobile).

Soluţiile CRIsoft sunt realizate pe baza de date relaţională Oracle, într-un mediu de dezvoltare de tip CASE şi 4GL, respectiv Oracle Designer şi Oracle Developer putând să funcţioneze într-o arhitectură client-server sau Web.

Datorită tehnologiei Oracle, CRIsoft au reuşit să se concentreze asupra a ceea ce este important: aducerea de valoare în activitatea zilnică prin preluarea datelor şi prin automatizarea fluxurilor informaţionale.

Misiune

  • CRIsoft ajută oamenii să creeze valoare folosind calculatoarele ca și un instrument  care să le amplifice  cunoștințele.

Viziune

Programe care gândesc – Calculatorul nu este numai un instrument pentru aritmetică, grafică și arhivare. El este  un instrument care poate încorpora cunoștințe și le poate aplica la o scară mai mare decât este uman posibil.

Valori

Inovație – creăm lucruri noi, mergem pe propriul drum fără a aștepta să fim dirijați

“Ale noastre merg” – livrăm ce am promis, livrăm soluții aplicabile

Sustenabilitate – valoarea livrată este perpetuă, nu temporară

Spirit de echipă – lucrând împreună cu alții poți face mai mult

Libertate – fără lucruri impuse artificial, valoarea transmisă de ansamblul echipei fiind singurul criteriu

 

Prezentarea companie